Skip to main content
CA
Primer Equip

Continuar la bona ratxa passa per sumar també a Màlaga

Després de cinc partits sense conèixer la derrota, l'Andorra viatjarà al sud de la Península per visitar un estadi mític que no fa pas tants anys acollia partits de Champions League (21 h). I ho farà amb la confiança que dona encadenar una bona ratxa de resultats que han catapultat l'equip a la zona alta de la taula. La lliga és molt llarga, però l'equip s'ha proposat gaudir els èxits i esprémer al màxim els bons moments i així ho està fent.

El rival

Al davant hi haurà un històric com el Màlaga que, al contrari que els tricolors, no està vivint el seu millor moment. Els andalusos son penúltims, només han guanyat un partit i ja han canviat d'entrenador –Pablo Guede va començar el curs, però Pepe Mel va arribar ara fa just dues setmanes per intentar redreçar el rumb–. Però tot i el mal inici, res ha de fer confondre al conjunt d'Eder Sarabia, que en la roda de premsa ja va voler deixar clar dels perills del conjunt de la Costa del Sol.

Sense anar més lluny, aquest estiu els malaguenys han incorporat jugadors com Rubén Castro, Fran Villalba, N'Diaye, Aleix Febas, Àlex Gallar entre altres... Per noms un autèntic equipàs que l'Andorra haurà d'intentar que segueixi sense treure la seva millor versió. Tot i això, en els últims dos partits, el Málaga encara no ha perdut –tampoc ha guanyat–, sumant dos empats des de l'arribada de Pepe Mel a la banqueta.

#ParauladeMister

“Un partit complicat: és veritat que nosaltres hem començat molt bé i ells no tant, però això no ens ha de confondre sobre que és cada equip i cada club. La història que hi ha al darrere, el camp on jugarem i els jugadors que tenen...”

"Crec que la classificació no reflecteix l'equip que son i, per això, hem d'estar preparats per una gran versió del Màlaga. Si volem fer un bon partit i guanyar, nosaltres també haurem de donar una gran versió"

"Hem de saber adaptar-nos a aquells detalls que marquen molt els partits d'aquesta categoria. Amb un rival com el Malaga, qualsevol descuit o desorganització, Rubén [Castro], Gallar o Villalba ho saben aprofitar. No hem de mirar la classificació perquè és enganyosa; hem de ser conscients del seu potencial, però anar amb la convicció que estem demostrant els últims partits".

La convocatòria

Pel partit a la Rosaleda, el tècnic Eder Sarabia recupera els davanters Jacobo i Carlos Martínez, si bé seguirà sense poder comptar amb Dani Morer i Petxa. Dels 26 jugadors que viatgen a Màlaga, el preparador biscaí n'haurà de descartar tres per fer la convocatòria.

#SomTricolors