Skip to main content
CA
Primer Equip

Coneixeu els nous assistents tècnics

Per una banda, Jon López. Per una altra banda, Manu Torres. Tots dos, fidels acompanyants d'Eder Sarabia en tot moment. L'arribada del nou entrenador al FC Andorra va esdevenir el fitxatge dels dos professionals com a assistents tècnics del primer equip.

"El club ens ha acollit molt bé, la plantilla és un grup humà meravellós i el país també ens reconeix amb molt bona atenció. El tracte amb nosaltres és immillorable", assegurava Jon López, mentre que Manu Torres afegia que "el temps passa ràpidament perquè estem molt bé integrats a la rutina. Hi portem pocs dies, però és com si hi portéssim tres mesos".

[caption id="attachment_20273" align="aligncenter" width="699"] Jon López durant el seu primer dia de treball al FC Andorra[/caption]

López és entrenador de futbol amb experiència a la Fundació Real Madrid, a més de col·laborar amb el València CF i Villarreal CF com a observador. Torres, també entrenador, compta amb un pas pel Villarreal CF compartint amb jugadors com Juan Román Riquelme i Santi Cazorla, entre d'altres. Jon i Manu ara gaudeixen de l'experiència al Principat juntament amb Eder Sarabia.

"Som complements al míster. Tenim llibertat total per comentar-li el que veiem i, a partir d'aquí, Eder agafa conceptes per preparar els partits", explicava Manu, mentre que Jon remarcava que "sis ulls veuen millor que dos, ja que volem ser un complement de tranquil·litat al moment d'analitzar el rival durant els partits".

[caption id="attachment_20270" align="aligncenter" width="700"] Ni la pluja atura el treball de Manu Torres[/caption]

La nova programació de partits fa que el debut del nou cos tècnic sigui davant el RCD Espanyol B, dimecres a Barcelona. El dia de partit completarà dues setmanes de treball del FC Andorra sota les ordres de Sarabia, Torres i López.

"El grup està molt implicat i que vol aprendre els nostres conceptes. Als entrenaments sentim que la intensitat està sent molt bona i esperem que això es tradueixi al camp", reconeixia López, mentre que Torres destacava que "l'equip és espectacular, amb ganes de preguntar coses per créixer i assimilar els conceptes. Si fem als partits el 70 per cent de la intensitat que fem als entrenaments, de ben segur ens anirà molt bé".