Skip to main content
CA
Primer Equip

Tornarem amb més força!

Després de la derrota viscuda ahir al camp de l’Oviedo, ha quedat matemàticament confirmat el descens del FC Andorra a primera RFEF, el que representa una decepció important per tots els tricolors. Des del club però, volem transmetre un missatge sòlid de fortalesa i optimisme de cara al futur.

L’evolució de la temporada no ha sigut com esperàvem i no s’han complert els objectius que ens havíem fixat. Toca obrir un període de reflexió per tal d’agafar forces i encarar aquest pas enrere amb valentia i esforç per tal d’intentar fer-ne dos endavant. Aquest és un projecte a llarg termini i no ens aturarem aquí.

Malgrat la tristesa que ens comporta aquest descens, ens sentim molt orgullosos de tot el que hem aconseguit com a club en els darrers anys: una trajectòria esportiva ascendent que ens ha portat fins a la històrica estrena a LaLiga, acompanyada d’un gran augment de la nostra massa social. Fins fa poc era difícil imaginar un Estadi Nacional ple per veure jugar el FC Andorra contra equips històrics, així com també ho eren els centenars de persones que ens han acompanyat en molts desplaçaments i la il·lusió, confiança i afició creades envers el club i l'equip que han estat indispensables.

És a partir d'això des d'on hem de continuar construint i creixent des d’avui mateix, amb l'aprenentatge que hem adquirit durant aquests anys, la determinació i l'ambició que ens caracteritzen i amb el màxim compromís que tenim amb el país i la seva gent.

Volem agrair a tots els abonats, seguidors i simpatitzants el suport que ens heu donat al llarg de tota la temporada i d’aquests anys. Vosaltres sou la part més important del FC Andorra i us podem assegurar que farem tot el que calgui per tal de que pugueu tornar a gaudir i sentir-vos orgullosos de l'equip. També volem donar les gràcies a tots els patrocinadors i institucions del país pel seu recolzament al projecte, suport que és i serà cabdal per a nosaltres.

Ben segur que el camí ens posarà molts reptes al davant i és per això que des del club continuarem treballant com hem fet sempre, amb la màxima dedicació i esforç per assolir nous èxits. Tornarem amb més força, n'estem convençuts!

Visca Andorra i visca el FC Andorra!

#SomTricolors