Skip to main content
CA
Club

Com comprar la nova equipació 23/24

El proper dimecres 26 de juliol sortirà a la venda la nova samarreta d'aquesta temporada. Anunciada fa un parell de setmanes la primera equipació, enguany li hem volgut donar una volta al concepte tricolor combinant els tres colors de la bandera del nostre país d'una manera diferent; una idea trencadora però sense perdre els orígens i l'essència del club.

Després de tres anys amb la mateixa equipació –una samarreta que ja serà per sempre històrica, la de l'ascens i debut al futbol professional per primera vegada– hi havia ganes d'un canvi i, per a tots aquells que desitgeu fer-vos amb la nova samarreta, aquí us deixem les instruccions per comprar-la.

A Andorra, la manera més senzilla serà adquirir-la a les oficines del club (Baixada del Molí 15, ed. Molí II 1r 1a). Cal recordar que no fem enviaments a domicili, si bé existeix l'opció de comprar-la a través de l'aplicació de CityXerpa amb la comissió d'enviament corresponent. L'equipació també es podrà adquirir a les botigues de Pyrénées i Viladomat.

Fora del Principat d'Andorra, l'opció per comprar la nova samarreta serà a través de la web de Futbol Emotion.

La segona i tercera equipació es podran comprar en les pròximes setmanes.

 

Canals de distribució:

Territori nacional:
Oficines del FC Andorra: a partir de dimecres 26
Botiga Estadi Nacional: només dies de partit a casa
Pyrénées: a partir de dilluns 31
Viladomat: a partir de dilluns 7 d'agost
CityXerpa: a partir de dilluns 7 d'agost

Fora d'Andorra:
Web de Futbol Emotion
: a partir de dimecres 26

#SomTricolors