Skip to main content
CA
Primer Equip

Christos Almpanis es queda en propietat

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia que ha arribat a un acord amb l'AEK Atenes per quedar-se en propietat l'extrem Christos Almpanis. El futbolista grec va arribar al Principat aquest estiu en qualitat de cedit i l'entitat tricolor s'ha volgut assegurar la seva continuïtat fins al 2025. Amb l'acord, el club grec es guarda un 40% d'una futura venda.

Christos Almpanis s'ha anat guanyant un lloc en l'equip tricolor des de la seva arribada el darrer dia de mercat. L'atacant grec va arribar amb experiència a la primera divisió del seu país i de Xipre, però sent un total desconegut en el futbol espanyol. La seva adaptació al país i a la lliga, però, ha estat d'allò més ràpida convertint-se en un home important en els esquemes d'Eder Sarabia.

A més, aquestes últimes setmanes s'ha destapat en l'apartat golejador, un dels aspectes que li quedaven per millorar després de la primera volta de campionat. Des de la tornada de les vacances de Nadal, 'Alba' ha anotat un doblet en la visita de l'Oviedo i va marcar l'única diana tricolor al camp del Burgos.

Un cop efectuada l'operació, l'atacant grec es mostrava molts satisfet amb la seva continuïtat al club tricolor. "Estic molt content de ser part d'aquest país i pertànyer a l'Andorra. Espero i desitjo que tinguem molts èxits i puguem celebrar grans coses", explicava Alba: "Ha estat una decisió molt fàcil perquè la lliga és molt competitiva, la manera de jugar de l'Andorra és molt divertida i estic molt còmode amb l'equip, amb tots els companys i el país. Tot és perfecte"

#SomTricolors