Skip to main content
CA
Primer Equip

Christos Albanis, reforç per a l'atac tricolor

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia el fitxatge de Christos Albanis, que arriba cedit per a una temporada. El davanter, que també pot jugar a la banda dreta, és propietat de l'AEK d'Atenes tot i que la passada temporada va jugar cedit a l'Apollon Limassol de la primera divisió xipriota.

Christos Albanis (Kalabaka, 05/11/1994) és un davanter grec amb una àmplia trajectòria a la primera divisió del seu país tot i que es va acabar de formar com a futbolista al futbol alemany. I és que als 16 anys va deixar el seu país per unir-se a les files del futbol formatiu del Werder Bremen; després va jugar també als filials de l'Eintracht de Frankfurt i el Friburg.

En el seu retorn a Grècia, Albanis va jugar a l'Apollon Smirnis a segona divisió amb qui va aconseguir la promoció dos anys després. La temporada de l'ascens l'atacant grec va anotar 9 dianes i, la temporada següent, a primera, va repetir el seu bon curs anterior amb 8 gols, un fet que li va fer guanyar-se el fitxatge per un dels grans del país: l'AEK d'Atenes. Allà va jugar-hi tres cursos i l'any passat el va passar a l'Apollon Limassol xipriota, on va disputar 25 partits i va anotar 5 gols.

A l'Andorra arriba per reforçar l'atac tricolor, una de les línies que menys incorporacions ha tingut aquest estiu. És un davanter mòbil, que pot jugar en la punta d'atac i també d'extrem. Té capacitat per anar a l'espai i per jugar d'esquenes a porteria i és fort en la disputa.

Trajectòria:

2015-18: Apollon Smirnis

18/19: AEK Atenes

19/20: AEK Atenes

20/21: AEK Atenes

20/21: Apollon Limassol

#SomTricolors