Skip to main content
CA
Primer Equip

Centenari Rubén Bover

Rubén Bover ja és centenari amb la samarreta del FC Andorra. El jugador mallorquí, que va arribar al Principat el 26 de novembre de 2018 amb l'equip a 1a catalana, va complir els 100 partits amb la tricolor en el duel del passat dissabte contra el Costa Brava. D'aquesta manera, Bover es converteix en el segon jugador de la plantilla actual en arribar a aquesta xifra centenària.

Si hi ha algú que coneix a la perfecció l'evolució de l'Andorra aquestes darreres temporades aquest és Rubén Bover, que l'ha viscut en primera persona des del primer dia. El migcampista va ser el primer, juntament amb Ferran Tacón, en aterrar en el nou projecte després de l'entrada al club dels grups Kosmos i Clayton i segueix en la plantilla com un dels capitans i homes clau en els esquemes d'Eder Sarabia.

En aquests poc més de tres anys, el jugador, que havia desenvolupat la seva carrera majoritàriament a Anglaterra i els Estats Units, ha estat amb tres entrenadors –Gabri, Nacho Castro i Eder Sarabia–, ha jugat en tres categories diferents –1a catalana, 2a divisió B i 1a RFEF– i ha gaudit dos ascensos de categoria i una promoció d'ascens a 2a divisió. En total, el migcampista ha marcat 13 dianes en aquests 100 partits com a tricolor.

Els 100 duels:

19 partits a 1a RFEF 51 partits a 2a divisió B 1 partit a la promoció d’ascens a 2a divisió 4 partits a la copa del rei 3 partits a la copa Catalunya 21 partits a 1a catalana 1 partit al Campionat de Catalunya amateur

#SomTricolors