Skip to main content
CA
Primer Equip

Carlos Martínez, renovat per dos anys

El ‘pitxitxi’ es queda a casa! Carlos Martínez va arribar a un acord amb el FC Andorra per mantenir el seu vincle amb el club per dues temporades més.

“La valoració és molt positiva perquè estic molt bé al país, tant la meva família com jo, i al club em sento molt estimat i valorat. Continuar-hi dos anys més és el que volia, una alegria immensa”, admetia el davanter.

Martínez va ser el màxim golejador de l’última temporada de la Segona B, amb 15 gols. A més, vestint la samarreta del FC Andorra, el davanter nascut a Mataró va superar la xifra de 100 gols a la categoria.

[caption id="attachment_25462" align="aligncenter" width="700"] Carlos celebrant la seva fita de 100 gols a Segona B[/caption]

“Aquest any ens vam quedar amb la mel als llavis, al play-off no vam poder superar les semifinals, però va ser un any molt positiu, tant en l’àmbit individual com col·lectiu. Ser el golejador de la Segona B et fa guanyar més confiança”, reconeixia.

‘Carlitos’, juntament amb Rubén Bover, van disputar els 28 partits oficials de l’equip Tricolor durant l’última temporada a Segona B. El davanter ara pretén dur els seus gols a la naixent Primera Divisió RFEF.

“Ho farem amb molta il·lusió. De ben segur serà més competitiva que la Segona B, amb clubs amb molta entitat. Intentarem gaudir-ho de la millor manera per poder assolir els nostres reptes”, concloïa.