Cap de setmana intens per la Base Tricolor

INFANTIL: Els de Juanfer Laín cauen davant el líder

Els tricolors van veure truncada la seva bona ratxa després de ser derrotats al camp del Mig Segrià. S'iniciava el partit i els andorrans plantaven cara al líder, l'equip molt ordenat que es feia fort en defensa. Al minut 30, Dani creuava tot el camp i assistia a Saul que xutava a porta i anotava el primer. Els locals reaccionaven i dos minuts després aconseguien empatar el partit. Cap dels dos equips tenia el control del partit i, així mateix, un minut després era el torn de l'Andorra, Dani enviava la pilota al fons de la xarxa i feia l'1 a 2. Els de Mig Segrià no en tenien prou, i tot d’una, després de reprendre el joc feien l'empat. A la represa, amb el partit molt més calmat se seguien succeint les ocasions. Finalment, eren els locals els que decidien el partit anotant el 3 a 2 definitiu al minut 62.

JUVENIL: Tres punts d’or

Hi havia molt en joc al Municipal de la Bordeta, els locals en la seva lluita particular per sortir de la zona de descens mentre que el conjunt tricolor segueix amb l'objectiu de mantenir-se en la part alta.

S'iniciava el partit i els andorrans es feien amb el control de la pilota. Tot i el domini, els lleidatans no han deixat que els tricolors se sentissin còmodes. Finalment, al minut 21 apareixia Ferreira per obrir el marcador i posar als visitants per davant. Semblava que arribava la calma per als tricolors però la Bordeta feia l'empat al reprendre el joc. Els de Richard Imbernon, intentaven refer-se del cop fins a arribar al descans. A la represa, es feia present la bona condició física dels tricolors que passaven per damunt dels locals. Al minut 61 Pep feia l'1 a 2 definitiu.

FILIAL: Els de Carlos Sánchez tornen a Andorra amb un punt

Els tricolors segueixen sense aconseguir sumar tres punts fora de casa. Aquest diumenge, marxaven fins a Albesa per disputar el partit corresponent a la jornada 22. Tot i el domini clar del partit, els andorrans no han estat capaços de transformar cap ocasió. Han disposat de nombroses ocasions clares de gol però, la fortuna no estava de part de l'Andorra. No obstant, segueixen liderant la classificació i continuen sent l'únic equip de la lliga que ha sumat en tots els partits que ha disputat.