Bons resultats per la Base Tricolor aquest cap de setmana

FC Andorra “B”

El filial retorna a la competició sumant tres punts després de l'aturada de Nadal. Els de Carlos Sánchez "Maño" van sumar els tres punts davant el Club Deportiu Magraners.

La primera meitat va ser feixuga pels tricolors que, tot i tenir el control de la pilota, no aconseguien crear perill. Al minut 24, Jowi rebia la segona groga que deixava als locals amb un jugador menys. Els andorrans, tot i la superioritat numèrica, no aconseguien pràcticament arribar a porteria. Així doncs es va arribar al descans amb 0-0 al marcador.

A la represa, el tècnic tricolor va optar per fer un canvi de sistema i amb l'entrada de Brian Pubill i Joel Roma, començaven a crear-se ocasions. L'Andorra començava a estar còmode i el cansament es feia visible en l'equip local, que feia 40 minuts que jugaven amb un menys. Al minut 70 entrava Victor Paz i tan sols cinc minuts després marxava per la banda amb velocitat, conduint la pilota fins a entrar dins l'àrea, i amb un xut creuat feia el 0-1. Ja amb més calma i el marcador a favor, l'Andorra es feia amb el domini absolut del matx. En l'última jugada del partit, els locals feien falta dins l'àrea a Joel Roma i Xavi Andorrà transformava el penal amb el 0-2 final.

JUVENIL

L'equip juvenil no va poder aconseguir endur-se la victòria davant un rival molt defensiu (0-0).

Des de l'inici, els tricolors van orquestrar el partit. No obstant, davant hi havia un rival molt treballador, que tancats a darrera posaven en dificultats el conjunt local. Tot i la insistència dels andorrans, no s'aconseguia obrir la llauna. El minuts anaven passant i els jugadors del Mollerussa anaven guanyant confiança. S'arribava a la mitja part sense gols. A la represa, els de Richard Imbernon van tenir ocasions per posar-se per davant però el gol no arribava. Els nervis i la pressió començaven a envair el conjunt local. A deu minuts pel final, es van repartir les ocasions per ambdós conjunts, però, sense fortuna.

Després del matx, Richard afirmava "El partit havia seguit el guió que ens vam plantejar, un equip molt treballador defensivament... Estic molt content pel treball realitzat pels jugadors, ho han intentat fins al final." Amb l'empat, l'equip se situa segon en la classificació a només un punt del líder.

CADET

L'equip cadet suma tres punts després de golejar al CF Garrigues per 7 a 1.

Era el primer partit dels tricolors del 2020 a Prada de Moles. L'equip va sortir molt concentrat i van anar a pel partit des del primer minut. Enric Obiols va ser l'encarregat d'obrir el marcador a només quatre minuts de l'inici. Els andorrans, molt ordenats generaven perill de manera constant, i al minut 10, Gino feia el segon. Deu minuts després, aquest cop de penal, Gino tornava a anotar. A cinc minuts per la mitja part Roc feia el 4 a 0.

A la represa, Rodrigo va fer el cinquè. L'equip de les Garrigues, es refeia i tan sols un minut després, retallava la distància amb un gol de Marc Farré. L'Andorra aguantava el resultat i al minut 70 Gino posava calma amb el 6 a 1. Tres minuts després, Alex Rente enviava la pilota al fons de la xarxa per fer el 7 a 1 definitiu.

Linares va afirmar que l'inici d'any havia estat immillorable, "Els nois estan jugant molt bé, hem fet dos partits molt bons. La dinàmica en aquests moments és molt bona." "Ens ha costat una mica, els nois estan agafant el nivell de joc que volem, ha estat una evolució constant i progressiva." Amb aquest resultat, l'equip cadet manté la segona posició en la classificació.

INFANTIL

Un partit brillant per als de Juanfer Lain que es retroben amb la victòria, superant per 1 a 11 al Balafia.

Els tricolors van controlar el partit des de l'inici. Un gol al minut 8 obria el marcador a favor dels d'Andorra. No obstant, el Balafia va respondre i cinc minuts després aconseguien empatar. Tot i el domini del FC Andorra, es mantenia el resultat i els dubtes comencen a aparèixer. Faltaven 8 minuts per arribar al descans i els tricolors capgiraven el marcador anotant dos gols molt seguits. S'arribava a la mitja part amb 1 a 4. A la represa, els tricolors van sortir a per totes i, ja en el primer minut, es va fer el cinquè. El rival, molt tocat pel resultat anava perdent forces i confiança mentre que l'Andorra es refeia i aconseguia anotar sis gols més.

Amb els tres punts, l'equip escala una posició en la classificació i se situa vuitè.