Bons resultats per la Base Tricolor

INFANTIL: L’Infantil torna a guanyar amb un contundent 5 a 1.

Els nois dirigits per Juanfer Lain van sumar tres punts més contra l'Escola de Futbol Intercomarcal a Prada de Moles. La victòria per 5 a 1 els permet retallar punts als rivals més directes i escalar una posició en la classificació. El duel va estar dominat pels locals, que van gaudir de diverses ocasions. Al minut 20, Pedro Miguel obria el marcador i set minuts després Saul feia el segon. Amb el 2 a 0 s'arribava al descans.

A la represa, Adrià enviava la pilota al fons de la xarxa. Els tricolors, amb el marcador a favor, anaven guanyant confiança i es continuaven reproduint les ocasions de gol. Al minut 52 era Ot qui anotava. La reacció del rival va arribar en forma de gol tan sols 5 minuts més tard. Ja a les acaballes del partit, Ot altra vegada, enviava l'esfèric al fons de la xarxa fent el 5 a 1 definitiu.

Així doncs, l'encert en el gol combinat amb el control del partit, va donar els tres punts al conjunt tricolor. La setmana que ve, l'equip més jove de la base viatjarà fins a Lleida per disputar la jornada 15 contra el CF Pardinyes.

FILIAL: Victòria còmoda a Prada de Moles davant un rival directe.

Els de Carlos Sánchez tenien ahir un partit que podia marcar el decurs de la lliga. Els tricolors, líders en solitari, s'enfrontaven al CF Pardinyes, fins llavors, segon classificat. S'iniciava el matx amb un gol molt matiner d'Izan (minut 2) que posava als andorrans al capdavant. L'ordre i el domini de la pilota els permetia arribar i crear diverses ocasions de perill. Al minut 30, després d'un xut dels locals, l'esfèrica rebotava sobre Miquel Espinosa que anotava en pròpia porta.

A la represa, els tricolors seguien marcant la dinàmica del partit. Bruno enviava, fins a dues ocasions, la pilota al pal. Però, al minut 75 trobava la recompensa i feia el tercer per als locals. Amb el partit pràcticament tancat, el Pardinyes feia el seu gol després de rematar un córner.

La setmana vinent, el filial viatjarà fins a Verdú per disputar el partit corresponent a la jornada 20.

CADET: Els tricolors segueixen amb la bona dinàmica

L'equip Cadet de Josep Linares segueix intractable a la lliga amb 10 victòries, un empat i una derrota. Els andorrans van sumar ahir tres punts més a domicili al camp de la Unió Esportiva Bordeta de Lleida. Amb la victòria sumen 31 punts a només dos del líder, l'Atlètic Segre.

El partit començava i els tricolors no es trobaven del tot còmodes. Al minut 30 encaixaven el que seria l'únic gol del conjunt local, de la mà d'Izan Castro. Els andorrans, reaccionaven al gol i tan sols 5 minuts després apareixia Gino per fer l'empat. A la represa, el partit seguia el mateix guió i al 67 tornava a aparèixer Gino per enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb tot, l'equip Cadet volia sentenciar el partit i al minut 80 era Abel el que anotava el 1 a 3 definitiu.

El pròxim partit serà dissabte a Prada de Moles contra el CE Escola de Futbol Orgèl·lia, 9è classificat.

JUVENIL: El Juvenil punxa a Prada de Moles.

Els tricolors de Richard Imbernon no aconsegueixen puntuar davant L'Escola de Futbol Intercomarcal. Després de la victòria de l'Alpicat, que segueix líder, i l'empat del Balàfia davant el Balaguer, col·loca als andorrans en tercera posició amb 29 punts.

S'iniciava el partit i els locals sortien endollats. Les arribades eren constants i al minut 11 Izan obria el marcador. Amb el partit controlat, les ocasions s'anaven reproduint però sense encert de cara a porteria. Al minut 25, es capgirava el partit per als tricolors, Sergi empatava el partit amb un xut des de la frontal. Dos minuts després Julián feia falta dins l'àrea i Gerard anotava el segon per als visitants. 10 minuts més tard, els visitants aconseguien remontar el partit amb un gol de Pau. A tres minuts per arribar al descans, Alain posava una mica de pau i feia el 2 a 3.

A la represa, els andorrans amb inferioritat al marcador, van buscar l'empat intentan un joc més directe, però sense fortuna. Els tricolors veien com anava passant el temps i els nervis començaven a fer-se visibles. El rival, còmode amb el resultat, fomentava les aturades de joc, esgarrapant així minuts al partit. A un quart d'hora pel final, l'EF Intercomarcal es quedava amb un menys després que Jordi fos expulsat després d'una dura entrada. Els tricolors, bolcats en l'atac aconseguien arribar a la porteria contrària però sense fortuna. Al minut 85, Antonio rebia la segona groga i deixava a l'equip visitant amb 9 jugadors. No obstant, tot i la superioritat numèrica, els tricolors no van aconseguir puntuar a Prada de Moles.

La setmana vinent, els de Richard Imbernon, disputaran el partit corresponent a la jornada 16 contra l'ENFAF, onzè classificat.