Bones sensacions tot i la derrota

El FC Andorra ha caigut derrotat per 3-1 contra el CE Sabadell en un partit d’entrenament disputat al CAR de Sant Cugat. L’equip entrenat arlequinat ha estat més efectiu de cara gol que els tricolors, destacant Guruzeta amb dos gols.

El partit ha començat amb un domini tricolor clar. Les arribades dels laterals andorrans a línia de fons s’anaven succeint, aprofitant les desmarcades de Iker Goujon a dins de l’àrea. Ja al minut 5 de partit en u contra u de Goujón contra Coch, el defensa arlequinat ha fet falta dins de l’àrea a l’extrem tricolor, però l’àrbitre no ha assenyalat penal. Poc més tard, una falta d’entesa en la defensa andorrana, deixava Victor davant de Bañuz, que obria el marcador del partit.

Tot i el gol, els tricolors s’han refet, amb bon control al mig del camp i trenant jugades de perill. Just abans del descans, Borja centrava una pilota mil·limètrica a Iker Goujón, que guanyava l’esquena als centrals amb la suficient anticipació per enviar la pilota al fons de la xarxa superant el porter Mackay. Amb l’empat el partit arribava al descans, on Nacho Castro aprofitava per moure la banqueta.

A la represa, els arlequinats feien una passa endavant portant el control de la pilota i fent recular l’atac tricolor. No obstant això, els homes de Nacho Castro han tingut bones ocasions per aconseguir el segon. Set minuts pel final, en dues accions aïllades, Guruzeta feia el segon i el tercer gol. Una centrada al segon pal, l’aprofitava el davanter basc per posar el 2-1. Cinc minuts més tard, el mateix Guruzeta feia la sentència amb un xut col·locat dins de l’àrea tricolor. Tot i això, l’FC Andorra encara gaudiria d’una ocasió de gol abans del final. En una arribada per banda dreta de David Martín, l’extrem segovià la posava al segon pal on apareixia Carlos Martínez per xutar entre els tres pals. La pilota però, l’aturava Mackay per rubricar el 3-1 final.

#ParauladelMister

El tècnic tricolor, Nacho Castro ha tret conclusions positives tot i el resultat advers.

#ZonaMixta

El porter tricolor, Miguel Bañuz, s’ha mostrat confiat amb el bon estat de forma de l’equip i l’arribada dels nous fitxatges.

Proper partit

El FC Andorra disputarà demà a les 11:30h un amistós contra l’Inter d’Escaldes a Prada de Moles, el que serà el sisè aquesta pretemporada.