CA
Primer Equip

Bones sensacions a La Feixa Llarga

El partit ha començat amb un FC Andorra pressionant la sortida de pilota dels locals. Tot i la iniciativa dels riberencs, els tricolors han tret profit de les recuperacions de pilota per arribar amb perill a la porteria de l'Hospitalet. Al minut 10, Carlos Martínez rematava d'esperó una falta servida per Riverola que acabava al fons de la xarxa, però l'àrbitre anul·lava el gol per fora de joc. Set minuts més tard, una nova recuperació andorrana, provocava una bona jugada a la frontal, que culminava David Martín amb un fort xut des de la mitja lluna que superava Aliaga. L'extrem segovià obria la llauna, fent així mateix el seu segon gol aquesta pretemporada.

Després de la pausa d'hidratació, els tricolors han seguit dominant el joc sobre el verd de La Feixa Llarga. Al minut 35, apareixia Bover per xutar amb perill des de la frontal però la pilota marxava per sobre la porteria d'Aliaga. Poc abans del descans, doble ocasió tricolor. Loureiro s'internava a banda dreta arribant fins a l'àrea petita i definint creuat, però el seu xut l'aturava el porter frangivermell. El rebot de l'aturada l'aprofitava Carlos Martínez per imprimir un fort xut a porteria que obligava novament a Aliaga a lluir-se per evitar el segon gol. Amb el 0-1 el partit arribava al descans.

A la represa, els riberencs aprofitaven una errada defensiva per anotar l'empat. Miquel Ripoll es quedava sol davant Diego Huesca i el superava amb un xut ras que acabava al fons de la xarxa. Els de Nacho Castro però, han demostrat personalitat refent-se després de l'empat i buscant amb insistència el gol de la victòria. Al minut 73, apareixia Borja Herrera a banda esquerra, associant-se amb David Martín. L'extrem segovià la deixava a Casadesús, però el seu xut l'aturava novament Aliaga. Minuts més tard, l'Hospitalet es quedaria amb un home menys per l'expulsió d'Eudald Vergés, després d'una forta entrada a David Ballarín minuts després d'incorporar-se al terreny joc.

Ja als darrers minuts, els tricolors feien un últim intent amb una falta directe des de la frontal, però el xut del canari Borja Herrera impactava en la tanca defensiva.

Els tricolor tanquen així un cap de setmana frenètic, sumant el primer empat aquesta pretemporada on encara no conèixen la derrota.