Bona nota per la Base Tricolor

CADET: Líders provisionals

No hi ha res que aturi a l'equip Cadet, que després d'imposar-se a la EDFOR ja suma 8 victòries consecutives. Els de Josep Linares amb 34 punts se situen líders de la lliga de manera provisional. El fins aleshores líder, l'Atlètic Segre, s'enfrontava diumenge al Balàfia, però, el partit va quedar suspès després de disputar-se 65 minuts.

Contra la EDFOR, els tricolors van posar-se per davant amb un gol matiner d'Enric Obiols que aprofitava l'embolic del conjunt visitant entre el porter i el defensa. El segon gol arribava al minut 25, de la mà d'Enric Obiols que, amb una jugada individual enviava la pilota al fons de la xarxa. Amb el 2 a 0 marxaven als vestidors amb l'avantatge al marcador i al terreny de joc.A la represa, Gino trencava el partit anotant el tercer i definitiu gol de l'Andorra.

Amb els tres punts, l'Andorra es col·loca líder tot i que el segon classificat parteix amb dos partits menys. La setmana que ve, els tricolors viatjaran fins a Mollerussa per disputar el partit corresponent a la jornada 16.

JUVENIL: Empat sense gols a la Borda Mateu

S'esperava un partit emocionant a la Borda Mateu on tots dos equips necessitaven sumar els tres punts. En el cas dels tricolors, l'objectiu exigia recuperar la segona plaça i seguir en la lluita directa pel campionat de lliga. D'altra banda, els d'Oscar Sonejee necessitats de punts per sortir de la part baixa de la taula.

No obstant, tot i que es palpava un ambient màgic i amb una gran afluència de públic, cap dels dos conjunts va ser capaç d'anotar. Amb tot, els de Richard Imbernon van portar la batuta en una primera part on es van crear diverses ocasions de perill. La més clara la va protagonitzar Berto al minut 43, on no va poder superar a Ion en un 1 contra 1.

A la represa, el partit seguia en la mateixa línia, els tricolors generaven ocasions gràcies al futbol associatiu mentre que els locals, amb un joc més directe, aconseguien posar a prova a Julián. Passaven els minuts i cap dels dos conjunts aconseguia matar el partit. Amb tot, els tricolors van disposar d'ocasions molt clares en els últims minuts de l'encontre. Però, amb el 0 a 0 s'arribava al final, i es concloïa amb repartiment de punts en el derbi andorrà. La setmana vinent, els tricolors rebran al Linyola, 11è classificat.

INFANTIL: L’Infantil es fa fort a domicili

Els tricolors més joves tornen a casa amb els tres punts després d'imposar-se per 2 a 3 al Pardinyes. Els de Juanfer Lain acumulen tres victòries consecutives, en el que és la millor dinàmica des que va iniciar-se la lliga.

Ot era l'encarregat d'obrir el marcador, els tricolors es posaven per davant al minut 27 amb el que seria l'únic gol del primer temps. A la represa, Pedro Miguel ampliava l'avantatge i feia el segon. La reacció del Pardinyes va ser immediata, i només tres minuts després van anotar l'1 a 2. Els locals, anaven a pel partit, i al minut 55 feien l'empat. S'havia girat el parit per als tricolors que veien com el Pardinyes havia aconseguit igualar un partit que en un principi havia estat controlat. Tot i això, al minut 66 apareixia Saul per trencar definitivament el partit i anotar el 2 a 3 definitiu que donava els tres punts a l'Andorra.

Dissabte que ve, el conjunt tricolor rebrà a Prada de Moles a l'Almacelles.

FC Andorra B: Nou empat fora de casa

El filial torna a empatar a domicili i amb aquest ja són tres partits consecutius lluny de Prada de Moles on els de Carlos Sánchez no guanyen.

Ahir diumenge, el filial marxava fins a Verdú per disputar el partit corresponent a la jornada 20. Un partit on els tricolors van tenir el control però no van ser capaços de finalitzar ni obrir el marcador. El rival, en la seva visita a Prada de Moles, volta, van encaixar 7 gols, mentre que en aquesta ocasió han deixat la porteria a zero.

Diumenge que ve els de Carlos Sánchez tenen un nou repte, aquest cop a casa, on rebran al CE Torres de segre.