Bakis fa justícia al 98'

Empat in-extremis de l'Andorra, que ha merescut més però no ha trobat el gol de l'empat fins al minut vuit del temps afegit. El Mirandés s'havia avançat al primer temps per mitjà de Raúl García, però tot i la patacada, els tricolors s'han refet bé i ho han intentat per tots els mitjans... I ja amb deu per expulsió de Dani Morer al 80', han acabat trobant el premi gràcies a un gol del debutant Sinan Bakis.

El partit ha començat amb dues bones internades de Marc Fernández que ha aconseguit guanyar-li l’esquena a la defensa local però que no ha pogut finalitzar amb la rematada. Tot i l’inici prometedor, l’Andorra s’ha mostrat massa imprecís per fer-se amb el control i el duel s’ha convertit en un continu de pèrdues de tots dos equips. Les millors ocasions, però, han seguint sent tricolors perquè just complert el primer quart d’hora, Germán Valera ho ha provat després d’una magnífica jugada individual, i uns minuts després, hi ha tornat Marc Fernández amb un xut que ha topat amb el cos d’un defensa.

Però el Mirandés, que encara no havia rematat a la porteria de Lizoain, ha trobat el premi en la primera que ha tingut: Raúl García ha rematat amb el cap una centrada lateral i ha obert la llauna pel conjunt local. L’1-0 li ha fet mal a l’Andorra, que tot i això ho ha tornat a provar per mitjà d’un actiu Marc Fernández, que aquesta vegada s’ha trobat amb la resposta del porter Alfonso. Els castellans, per la seva banda, han posat l’ai al cor en dues jugades anul·lades per fora de joc i, sobretot, amb un cop de cap de Juanlu al 45’ que ha hagut de salvar Lizoain amb una gran ma.

Disposat a remuntar, l'Andorra ha sortit amb bon to a la represa i tot just al 51', Marc Fernández ha tingut una oportunitat claríssima per fer l'empat després d'una bona centrada d'Alti. Al minut 66, els tricolors han tornat a fregar el gol amb una doble oportunitat d'Alti i Hector, mentre que el Mirandés ha tingut la rèplica en un xut potent de Javi Serrano que ha obligat Lizoain a volar.

Però tot i les oportunitats clares, el conjunt d'Eder Sarabia ha seguit sense trobar el gol i el partit s'ha anat complicant per al conjunt tricolor, sobretot després de l'expulsió de Dani Morer a deu minuts pel final. Tot i això, amb un menys, els d'Eder Sarabia ho han seguit intentant: al 88', Bakis ha rematat alt quan ja es cantava el gol i, finalment, el davanter turc ha trobat el premi al darrer minut de l'afegit per donar a l'Andorra un punt més que merescut.