Skip to main content
CA
Partners

Autocars Nadal, nou Official Supplier del FC Andorra

El FC Andorra i Autocars Nadal hansignat avui un acord de col·laboració. Les accions principals, que són la based’aquesta aliança són les següents:

Autocars Nadal es converteix entransportista oficial del FC Andorra en totes les seves categories fins al2021. Autocars Nadal ha posat a disposició del FC Andorra un autocar amb 2taules, USB i endolls pel staff tècnic que ha estat retolat per a identificarels equips del club tricolor en els seus desplaçaments.

En el marc d’aquest acord, estàprevist que al llarg de l’any, Autocars Nadal pugui fer promocions durant elspartits de lliga. Així mateix, els abonats del FC Andorra gaudiran d’un 20% dedescompte a Direct Bus presentant l’abonament a les taquilles de Directbus al’Estació Nacional d’Andorra.

Amb aquest acord neix unacol·laboració que ambdues parts volem que tingui un llarg recorregut, d’aquíels dos anys de durada d’aquest conveni. Des del FC  Andorra, el Sr. Jaume Nogués, director generaldestaca el perquè d’aquest acord declarant que “pel FC Andorra és un orgull poder treballar amb una empresa comAutocars Nadal. Tenim molta confiança en la seva experiència en la mobilitat, icreiem que és el millor partner que podríem tenir per fer els desplaçaments detots els equips del club, tant els de base com el primer equip”. Per la seva banda, Bartumeu Gabriel, directorgeneral d'Autocars Nadal, destaca: "desde Grup Julià i Autocars Nadal seguim apostant per treballar amb els millors enels diferents àmbits al Principat i estem convençuts que aquesta col·laboracióaixí ho reflecteix. Sempre hem apostat fort per estar a prop del món del'esport, pels seus valors i tot el que li dóna a la nostra societat i no volemser espectadors, volem ser part d'aquest sentit de pertinença i d'orgull queaporten els esportistes al nostre país".