Skip to main content
CA
Primer Equip

Ara toca a domicili

Després de dues victòries consecutives en el confort de l'Estadi Nacional, l'Andorra buscarà ara seguir sumant i retallant distància amb els equips capdavanters en la visita al camp del Sevilla Atlético. Per fer-ho, els tricolors haurien d'aconseguir un triomf a domicili, que fins ara se'ls hi ha resistit.

Si els d'Eder Sarabia arriben esperonats pels bons resultats de les darreres dues jornades, el filial del Sevilla no es troba en gaire bon moment: cuer i després de caure amb contundència en el darrer partit al camp del Barça B. Dos fets als quals el tècnic tricolor no dona gaire importància: "No ens agrada mirar la classificació; intentem centrar-nos en les qualitats que té el rival. És veritat que venen d'una dura derrota, però això pot ser una arma de doble fil perquè vindran amb ganes de revertir la situació, més jugant al seu estadi", explicava el tècnic: "No és una setmana per confiar-nos ni relaxar-nos, sinó tot al contrari".

"Conec molt bé la mentalitat d'aquest club [el Sevilla] i sempre acostumen a sobreposar-se en situacions complicades", prossegia el tècnic, conscient que el filial andalús és un "equip amb molt talent". A més, el conjunt tricolor haurà de tenir en compte, gespa natural a banda, que haurà d'afrontar una climatologia força diferent a la del seu dia a dia: "Les condicions seran una mica diferents perquè farà uns 15 o 20 graus més que a Andorra i veurem com està el camp a les 12 del migdia... ens haurem d'adaptar a les circumstàncies", concloïa Sarabia.

Per al partit, el tècnic seguirà amb la baixa de Rubén Enri, per lesió, a qui se li uneix el sancionat Dani Morer, que compleix el primer cicle d'amonestacions.

#SomTricolors