Aquest és el camí

Després de la millora mostrada al camp del Valladolid tot i que sense aconseguir un resultat positiu, l'Andorra ha fet un partit rodó i ha aconseguit tres punts d'allò més merescuts davant un gran rival. I és que el Levante arribava en plena forma, tercer classificat i amb només una derrota en les primeres 12 jornades, però davant el conjunt tricolor no ha tingut cap opció en un duel dominat de principi a fi pels d'Eder Sarabia.

És cert que en els últims minuts amb l'1-0 i fins la sentència final, els valencians han tancat l'Andorra al seu propi camp, però en general, els locals s'han mostrat netament superiors. L'Andorra segueix sense aconseguir foradar la porteria en el primer temps, però en aquesta ocasió no ha estat per falta d'oportunitats. Petxa, amb un xut que ha marxat fregant el travesser, Rubén Bover, Scheidler i Álex Calvo han tingut l'opció d'obrir la llauna, però la falta de punteria i el porter Andrés ho han evitat.

A la represa, en deu minuts ja ho havien provat Rubén Bover, Scheidler i Iván Gil en tres rematades clares per fer el primer, però aquest no ha arribat fins al 61': Iván Gil ha posat a prova Andrés Fernández amb una canonada marca de la casa i Scheidler, més viu que ningú, ha aprofitat el rebuig per marcar de cap. Álex Calvo i Álex Pastor han pogut fer la sentència, però en el darrer quart d'hora, el Levante ha collat de valent, tot i que només ho ha provat en una rematada alta d'Iván Romero i un xut enverinat que ha salvat Dani Martín.

Per la seva banda, l'Andorra ha pogut fer el segon amb un xut alt d'Álvaro Martín i una gran maniobra de Manu Nieto, que ha salvat el porter visitant amb una gran estirada. Fins que finalment, Iker Benito, en una bona acció personal, ha fet el 2-0 definitiu en la darrera jugada del partit.