Skip to main content
CA
LaLiga Genuine

Una victòria i un empat per al FCA Genuine

L'equip d'altres capacitats del FC Andorra va tornar amb un bon botí de la seva visita a Galícia en la disputa de la segona fase de LaLiga Genuine. Els jugadores entrenats per Montse Sánchez van aconseguir una victòria i un empat en els tres partits disputats demostrant la bona evolució que està tenint l'equip al llarg d'aquesta temporada.

Una molt bona imatge

Els tricolors es van imposar al Màlaga, van signar les taules contra la Ponferradina i van caure contra el Leganés deixant molt bona imatge en tots tres partits. En el primer de tots, contra la Ponfe, el duel s'hauria pogut decantar per a qualsevol dels dos costats però finalment cada equip va vèncer en dos quarts. En el resultat global, però, els tricolors van anotar un gol més (5-4) amb tres dianes espectaculars d'un Alberto estelar.

Contra el Leganés, un dels equips capdavanters de la competició, els del Principat no van tenir opcions de disputar el triomf però van mostrar una gran solidesa defensiva, amb una gran actuació de Nihad i les aturades de Tete i Anthony, que va tornar a la porteria després de molts mesos. I finalment, l'Andorra va aconseguir el triomf en el partit de diumenge en una actuació molt coral: Anthony, Alberto i Enric van ser els autors dels gols, mentre que Marta i Jordi Caetano van estar a punt d'estrenar-se en l'apartat golejador.

#SomTricolors