Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra-Real Valladolid, de franc amb el Carnet Jove

En el marc de l'acord que existeix entre el FC Andorra i Carnet Jove Andorra, els usuaris d'aquesta associació podran assistir de franc al partit d'aquest proper diumenge en la visita del Real Valladolid a l'Estadi Nacional. D'aquesta manera, des d'aquest passat dilluns hem posat 200 entrades a disposició de tots aquells usuaris del Carnet Jove que ho sol·licitin fins a esgotar existències.

Aquest és el segon any que es realitza la iniciativa per la qual tants els usuaris del 'Carnet Jove Clàssic' com del 'Carnet Jove 16PUNT30' poden demanar la seva entrada gratuïta mitjançant l'aplicació Carnet Jove Andorra. Es poden adquirir fins a un total de dues entrades per usuari i és obligatori que els menors de 14 anys vagin acompanyats d'un adult responsable. Les persones que ho adquireixin hauran de dur l'identificatiu físic o digital el dia del partit.

Un acord global

A banda d'aquest partit, i amb l'objectiu d'apropar aquest esport als joves, durant tot l'any ja existeixen descomptes i avantatges per a entrades i productes de merchandising per a tots els usuaris del Carnet Jove.

#SomTricolors