Skip to main content
CA
Partners

Andbus, nou autocar oficial del club

El FC Andorra ha arribat a un acord amb Andbus per a què esdevingui partner oficial de l'entitat tricolor. D'aquesta manera, la companyia andorrana es converteix en proveïdor oficial de transport del club i seu serà l'autocar que s'encarregarà de transportar la primera plantilla tricolor en els seus desplaçaments.

Andbus és una de les companyies andorranes més importants en el seu sector i compta amb una trajectòria i experiència de més de 50 anys. Amb bases operatives al Principat d'Andorra i la Seu d'Urgell i una àmplia flota de més de 80 vehicles, l'empresa té connexions amb tota Europa. A partir d'ara, a més, tindrà també la missió de cuidar i transportar els futbolistes i cos tècnic tricolors en els seus desplaçaments arreu de la Península Ibèrica.

El bus, vinilat amb els colors i els lemes de l'equip per a l'ocasió, compta amb 42 seients, taules i connexió USB en totes les seves butaques, i ja ha transportat la primera plantilla en els primers desplaçaments de la pretemporada.

A més, per tal de reduir l'impacte medioambiental, tots els trajectes seran neutres en carboni.

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: "Degut als llargs viatges que ha d'afrontar l'equip al llarg de la temporada, el transport és un servei primordial i que afecta directament en el rendiment dels futbolistes. Sabem que amb Andbus cobrim aquest aspecte i aspirem a seguir creixent plegats en aquest procés".

Dani Vinseiro, CEO d'Andbus: "Estem molt il·lusionats de poder anunciar aquesta col·laboració. Des d'Andbus agraïm la confiança dipositada perquè poder representar la marca Andorra de manera conjunta amb l'equip de futbol del nostre país és un premi a la bona feina".

#SomTricolors