CA
Primer Equip

Ambiciosos fins al final

Ara sí, la temporada arrriba a la seva fi. Però fins al final, l'Andorra mirarà de ser ambiciós per lluitar per una setena posició final que seria el colofó perfecte a una estrena brillant en el futbol professional. I és que després de l'empat de la darrera jornada al camp del Leganés, els d'Eder Sarabia aspiren a superar en la taula a Oviedo i Cartagena, mentre que per darrere només Tenerife i Burgos poden avançar els tricolors.

El rival

Per assaltar la setena posició, l'Andorra no té més remei que guanyar i esperar. Primer haurà de fer la feina contra un equip que, els darrers dos anys s'ha convertit en la cryptonita dels tricolors. I és que els tres darrers duels contra el Villarreal B han acabat amb victòria del filial groguet. Però cada partit és un mon i els del Principat arriben en millor dinàmica i amb la il·lusió d'acomiadar per la porta gran una temporada històrica davant l'afició de l'Estadi Nacional.

#ParauladeMíster

"Vam començar l'any parlant de consolidar el projecte i mantenir-nos i no només ho hem aconseguit, sinó que és important el com ho hem fet. Jo soc una persona optimista i creia que el que havíem fet a primera RFEF li podíem donar continuïtat i crec que ho hem aconseguit de sobres".

"Ens enfrontem a un rival molt atractiu amb qui hem generat una competència molt bonica des de la temporada passada i que, a sobre, ens ha guanyat en els últims tres partits. [...] Crec que també han fet una gran temporada i nosaltres tenim una mica de ganes de revenja, de fer un gran partit i guanyar-los".

La convocatòria

Martí Vilà, Iván Gil i Sinan Bakis son els tres futbolistes que es perdran el darrer partit per lesió. El juvenil Bomba entrarà a la convocatòria.

#SomTricolors