Skip to main content
CA
Primer Equip

Amb el cap centrat en el Betis Deportivo

El futbol és present i l'Andorra és conscient que per mantenir la primera posició de la classificació tot passa per guanyar el proper partit de lliga al camp del filial del Betis. És ara per ara duel més important que té el conjunt tricolor, per molt que fora de la plantilla tricolor la mirada se'n pugui anar, inevitablement, cap al partit de la setmana que ve contra l'Albacete.

"És importants que estem enfocats i, de moment, ho estem. Estem molt bé, portem una setmana molt bona d'entrenaments i hem de seguir per aquesta línia", explicava el tècnic Eder Sarabia, que no tem una possible relaxació del seu equip. I és que els tricolors estan centrats en el partit d'aquest dissabte davant d'un rival que, sí bé és cert que ja no s'hi juga res, plantarà batalla: "Hem parlat molt de les seves virtuts: és veritat que estan descendits i que han tret pocs punts en aquesta segona volta, però que sens dubte tenen molts bons futbolistes i moments de superioritat en tots els seus partits", analitzava Sarabia: "Els ha penalitzat el domini de les àrees".

"Tenen una idea molt atractiva de joc, assumeixen riscos i ho fan bé. Et comprometen i en molts moments son dominadors", seguia el preparador tricolor, que té clar que per guanyar el seu equip haurà d'estar al 100%: "Estem molt conscienciats i preparats i tenim moltes ganes. Queda molt poc i volem seguir gaudint".

Per al desplaçament a Sevilla, el tècnic seguirà sense poder comptar amb Diego González, a qui se li uneixen Iván Gil i Marc Aguado.

#SomTricolors