Skip to main content
CA
Primer Equip

Alti deixa de ser jugador del FC Andorra

Alti no seguirà la temporada que ve a les files del FC Andorra. El lateral català, que acabava contracte aquest 30 de juny, no perllongarà la seva vinculació amb el conjunt tricolor tot i tenir una oferta de renovació sobre la taula i posarà punt i final a una etapa de dues temporades a l'entitat.

Adrià Altimira va arribar al Principat l'estiu de 2021 procedent del Melilla i la seva trajectòria ha estat clarament ascendent. De fet, aquest curs, en el seu debut al futbol professional, el defensa s'ha convertit en el tercer jugador més utilitzat per Eder Sarabia. En total, Alti ha disputat 39 partits i ha anotat un gol -68 duels sumant totes dues temporades-, convertint-se en una peça clau de l'Andorra que ha aconseguit la històrica setena posició a LaLiga SmartBank.

En aquests dos anys de tricolor, el lateral s'ha convertit, a més, en un dels jugadors més estimats per l'afició gràcies a la seva entrega i compromís.

Des d'aquestes línies, volem aprofitar per agrair al jugador la seva professionalitat i bona feina amb la samarreta tricolor. Molta sort, Alti!

#SomTricolors