Skip to main content
CA
Primer Equip

Allargar el bon moment

Moment dolç el que viu el conjunt d'Eder Sarabia, que suma sis jornades sense perdre i tres partits consecutius amb la porteria a zero. La bona dinàmica ha ajudat l'equip a recuperar la confiança i a encarar el tram final de la temporada mirant més cap amunt que no pas cap abaix. L'Andorra encara ha de tancar la permanència, però els tricolors transmeten molt bones sensacions des de la victòria a casa contra l'Sporting ara fa un parell de mesos.

El rival

A davant, l'Andorra es trobarà un equip que, a domicili, no guanya des del mes d'octubre però tampoc perd des de finals de gener. Un conjunt sòlid, que a El Alcoraz s'hi troba molt més còmode però que fora de casa ha aconseguit sumar en la majoria dels seus desplaçaments.

A més, els del Cuco Ziganda es troben en una posició similar a la dels tricolors, situats en una zona còmode a la part mitjana de la taula sense la pressió de les posicions de descens. El guió del partit semblar clar, amb un Huesca que es troba còmode replegat al darrere així que l'Andorra haurà de tenir paciència davant un plantejament amb el qual ja s'hi ha trobat un munt d'ocasions al Nacional.

#ParauladeMíster

"El Huesca és un equip que és una mica més agressiu a casa que no pas a fora. Estem preparats per qualsevol cosa: per un partit de més replegament per part seva. [...] Estem preparats per això, pel que pugui passar després de les pèrdues, detalls puntuals... perquè també siguin un equip agressiu en moments puntuals com ho van fer a l'anada".

"És un equip que ho està fent molt bé, que se senten forts... Com va dir ahir el Cuco [Ziganda], tots dos volem confirmar ja la salvació, però ens trobem en un bon moment, tots dos volem mirar cap amunt i aquest bon moment segur que els fa molt perillosos".

"Tant en atac com en defensa ho hem de basar en la valentia. I en l'apartat defensiu és molt important com pressionen els davanters, com els orientem, portar-los on ens interessa, controlar quan intenten combinar i quan juguen directe, guanyar les segones jugades, defensar bé l'àrea tan bé com ho estem els últims dos o tres mesos..."

La convocatòria

La gran notícia de la jornada és el retorn de Dani Morer després de dos mesos de lesió. Almpanis, que no va viatjar a Vitoria per unes molèsties, també entra en la convocatòria, mentre que les úniques baixes segueixen sent les habituals de Petxa i Martí Vilà.

#SomTricolors