Skip to main content
CA
Primer Equip

Àlex Valle, reforç d'hivern per a l'Andorra

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia l'arribada d'Àlex Valle en qualitat de cedit procedent del filial del Barça. Valle, de 18 anys, juga de lateral esquerre, és internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola i arriba per suplir la baixa de llarga duració de Martí Vilà fins a final de temporada.

Àlex Valle (Badalona, 24/04/2004) és un jove futbolista amb una gran projecció. De fet, encara en edat juvenil, el defensa era, fins ara, un fix en els esquemes de Rafa Márquez al Barça B: ha jugat tots els partits de la primera volta –tots de titular menys un– en la seva primera temporada a les files del filial blaugrana. L'any passat ja havia disputat tres partits a primera RFEF culminant així la seva trajectòria de nou anys per les categories formatives del Barça.

El lateral català és un jugador amb projecció i mentalitat ofensiva, capaç de pujar la banda i arribar a la línia de fons, però també amb capacitat tècnica per associar-se i anar per dins, unes qualitats que s'adapten a la perfecció al que demana Eder Sarabia als seus laterals.

Valle ha estat aquests últims dies, amb permís del seu club d'origen, en dinàmica del conjunt d'Eder Sarabia i va viatjar amb tota l'expedició a Granada per començar a familiaritzar-se amb els seus nous companys.

Trajectòria:

21/22: Barcelona juv.

22/23: Barcelona B

#SomTricolors