Skip to main content
CA
Primer Equip

Álex Calvo, una bomba per a l'atac

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia que s'ha arribat a un acord amb el Málaga pel traspàs de l'extrem Álex Calvo. El futbolista, internacional en categories inferiors, és un dels jugadors espanyols més prometedors en la seva posició i signa pel conjunt tricolor per cinc temporades. El conjunt andalús es guarda un 20% d'una futura venda.

Álex Calvo (Còrdova, 20/02/2004) és un futbolista criat a les categories inferiors del Málaga i que la temporada passada, encara en edat juvenil, va fer el debut al futbol professional a les files del conjunt boquerón. I ho va fer per la porta gran: el dia de la seva estrena i, amb el seu equip en una situació delicada a la classificació, va marcar el gol de l'empat al camp de Las Palmas després d'una jugada espectacular.

Més enllà d'aquesta brillant actuació, Calvo és un futbolista que sempre ha destacat en les categories inferiors del club andalús. Extrem ràpid i hàbil en l'u contra u, és esquerrà tot i que pot jugar en totes dues bandes. La temporada passada va acabar jugant 11 partits amb el primer equip del Málaga a Segona divisió.

Trajectòria:

21/22: Málaga juv.

22/23: Málaga juv. / Málaga

#SomTricolors