Skip to main content
CA
Primer Equip

Alberto Solís: "És un projecte molt il·lusionant"

El primer en arribar i el primer en ser presentat. Alberto Solís, el primer fitxatge de l'estiu, ja coneix els seus companys després dels dos primers dies d'entrenaments i aquest matí s'ha presentat davant els mitjans de comunicació. S'ha mostrat molt content per la seva arribada al Principat i il·lusionat per la temporada que tot just ara comença.

Declaracions d'Alberto Solís

"El primer objectiu és conèixer el cos tècnic i els companys per crear una família que ens doni resultats positius a mig i llarg termini. I a nivell col·lectiu, hem de lluitar per estar a dalt, ser ambiciosos i arribar al mes d'abril i maig amb opcions d'estar lluitant pels primers llocs. Però cal anar pas a pas, la lliga és molt llarga i hi ha equipassos i grans jugadors. Hem d'anar amb humilitat, amb els peus al terra i sabent que l'exigència serà màxima".

"A nivell individual espero mantenir el meu nivell, seguir progressant i treure la meva millor versió. Que es vegi com és l'Alberto tant dins com fora el terreny de joc".

"Em va sortir una temporada rodona a nivell individual i em va arribar l'oferta de l'Andorra. Vaig estar un parell de setmana en converses, però tot feia indicar que havia d'estar aquí. El projecte és molt il·lusionant, m'havien vingut a buscar i volien que jo estigués aquí i es va donar tot perquè així fos. És una oportunitat molt important per a mi i que feia temps que buscava".

"Jugo en posicions avançades, de mitja punta, que és on millor estic i espero poder contirbuir a la faceta golejadora perquè m'agrada, se'm dona bé i crec que el més bonic del futbol és marcar gols, celebrar-ho amb els companys i que t'ajudin a guanyar punts".

#SomTricolors