Skip to main content
CA
Base

Al Filial se li escapen dos punts en l'afegit

L'Andorra B va veure com se li escapava el triomf de les mans per culpa d'un gol local en el temps afegit. El filial tricolor va fer tot el que estava a les seves mans per tornar al camí del triomf quatre jornades després, però quan ja gairebé celebrava la victòria, un gol de penal va fer que els d'Àlex Rodríguez haguessin de conformar-se amb un punt.

I això que l'Andorra va jugar un bon partit, intentant sempre fer el seu joc tot i les reduïdes dimensions del terreny de joc. Tot i això, va ser el Vilanova de l'Aguda qui es va avançar en el marcador en un servei de cantonada (19'). El gol no va fer canviar la dinàmica del duel i els tricolors van seguir a la seva fins que finalment, van aconseguir tornar-li el cop el rival en una altra acció a pilota aturada: la jugada d'estratègia li va sortir bé al Filial i Miki del Castillo va rematar al fons de la xarxa (34').

A la represa, els tricolors van seguir dominant i abans d'arribar a l'equador del segon temps, en un ràpid contracop, Lacour va assistir a Ivan que, entrant des de la banda dreta, va creuar la pilota al fons de la xarxa. L'Andorra havia fet la feina més difícil capgirant l'1-0 inicial i, de fet, semblava que tenia el partit sota control. Fins i tot, a les acaballes, Ivan va tenir una oportunitat claríssim per anotar l'1-3 i sentenciar el partit, però el gol no va arribar i, en el temps afegit, en una acció desafortunada, l'àrbitre va xiular penal a favor del Vilanova per mans de Peris. El local Ilyas no va perdonar i el Filial va veure com se li escapava un triomf merescut i molt valuós.

#SomTricolors