Al Filial se li escapa un 2-0 a favor

El Filial no va poder seguir amb la bona ratxa de resultats i va caure a casa contra el Bellcairenc en un partit que havia començat molt bé per als tricolors. I és que abans del minut 10, l'Andorra B ja guanyava per 2-0... però el duel se li va fer llarg al conjunt de Luis de Jesús i en el tram final els visitants van completar la remuntada.

El partit va començar de forma immillorable per al Filial, que en un tres i no res es va veure per davant en el marcador gràcies als gols de Tiago i Roger. El primer en una gran jugada individual de l''11' que va acabar amb una gran canonada i el 2-0 de Roger que, més murri que ningú, va aprofitar un rebot per controlar dins l'àrea i batre el porter amb un xut creuat.

L'alegria li va durar poc a l'Andorra, ja que seguidament, després d'una bona jugada, el Bellcairenc va retallar distàncies. Tot i això, els tricolors van tenir el duel bastant ben controlat durant el primer temps, sense que passés gaire cosa a cap de les dues àrees, però tenint la pilota amb comoditat i sense patir al darrere.

La segona part va començar similar, però amb l'empat visitant en una centrada lateral tot va canviar (58'). Les lesions van obligar a fer dos canvis i a fer jugar el porter Carranza com a davanter i van començar els nervis i la ansietat en veure que s'havia escapat un avantatge de dos gols. Així, tot es va anar complicant, encara més amb l'expulsió de Rui per dues grogues pràcticament seguides. I finalment, al minut 89, va arribar el 2-3 definitiu en una pilota morta dins l'àrea després d'un llançament de falta que va deixar glaçats els jugadors del Filial.