Skip to main content
CA
Club

Així serà la venda d’entrades de l’Andorra-Espanyol

Després de conèixer-se l’horari del darrer partit de l’any a l’Estadi Nacional contra l’Espanyol, l’interès dels aficionats tant locals com visitants per adquirir entrades pel duel s’ha disparat en els darrers dies. Així, davant d’un partit d’aquestes característiques especials, des del FC Andorra s’ha pres la decisió de només vendre les entrades de manera presencial per motius de control i per tal d’afavorir la presència d’aficionats locals. Per altra banda, al club català se li cediran 296 entrades per a l’afició visitant –com és habitual en tots els equips que així ho demanen–, a part de 108 invitacions de cortesia, el que suposa més d’un 10% de la capacitat total de l’estadi.

El 3 de desembre s’iniciarà la venda d’entrades anticipada per abonats i nacionals i residents al país a les taquilles de l’Estadi Nacional un cop s’acabi l’Andorra-Huesca i seguirà oberta al llarg de tota la setmana a les oficines del club (Baixada del Molí 15, ed. Molí II 1r 2a). Els abonats podran adquirir dues entrades extres a preu reduït (15 euros), mentre que les entrades per a nacionals i residents no abonats tindran un cost de 25 euros –tots els tiquets seran nominatius i s’haurà d’ensenyar el passaport o la targeta de residència–. La setmana prèvia al matx –a partir del dilluns 11– s’obrirà la venda presencial a tot el públic.

Per la seva banda, els aficionats blanc-i-blau que vulguin assistir al partit hauran de comprar l’entrada a través del seu club, així com indica la normativa de LaLiga.

#SomTricolors