Skip to main content
CA
Partners

Abast, nou 'partner' oficial del FC Andorra

El FC Andorra ha arribat a un acord de col·laboració amb Abast Global per a què es converteixi en nou partner oficial de l’entitat tricolor. Així, l’Andorra fa un pas més en l’estratègia de vincular-se amb les principals empreses del país que, en aquest cas, es converteix també en patrocinador oficial de l’equip de LaLiga Genuine. 

Abast Global és un despatx professionalment especialitzat en assessorament fiscal i mercantil al Principat. És una empresa multidisciplinària i que, a banda de representar a algunes de les principals companyies del país, també té àmbit internacional, assessorant persones físiques i jurídiques estrangeres en tot el que té a veure amb els seus interessos a Andorra. 

Així, Abast Global confia en l’entitat tricolor, com a soci estratègic, per seguir creixent plegats i donar a conèixer el seu negoci tant al Principat com fora del territori nacional.

Marc Urgell, CEO d’Abast Global: “Participar en aquest tipus d'iniciatives ens permet donar suport a grans projectes de país i estar en contacte amb el món de l'esport. A més, la solidaritat i la inclusió formen part de la filosofia de la nostra empresa i, per això, és un honor per a nosaltres patrocinar també l'equip tricolor de LaLiga Genuine”.

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: “Abast és una empresa capdavantera en el seu sector i des de l’Andorra sempre volem comptar amb els millors en el nostre equip. Per a nosaltres és una gran alegria que ens donin suport també en un projecte tant emocionant com el de LaLiga Genuine”.

#SomTricolors