Skip to main content
CA
Primer Equip

A reafirmar les bones sensacions contra l'Algeciras

Després de debutar amb victòria contra el Linares diumenge passat, l’Andorra segueix el seu camí en aquesta nova aventura de la 1a RFEF. I ho farà amb el primer desplaçament del curs (divendres, 19.30 h), on els tricolors buscaran confirmar les bones sensacions del duel de la primera jornada. No serà fàcil: espera l’Algeciras, un altre equip andalús que, com el Linares i els propis andorrans, va jugar la promoció d’ascens a 2a divisió A la temporada passada.

A més, els d’Eder Sarabia comptaran amb un altre handicap important: l’Andorra és l’equip de la categoria que menys descans tindrà entre la primera i la segona jornada. El tècnic, però, confia que l’equip no ho pagui: “És clar que pot tenir incidència. Hem pogut fer només un entrenament en condicions, però tenim una plantilla de 25 jugadors i podem fer rotacions”. I és que el preparador tricolor recupera Àlex Pastor i Martí Vilà respecte el darrer partit, mentre que Aguado complirà encara el seu segon partit de sanció i és l’únic jugador que no ha viatjat.

“L’altre dia van comprometre el Barça i van estar a punt de guanyar-lo en el segon temps. Crec que és un equip que ens pressionarà a dalt, que intentaran combinar amb la pilota i que ens exigirà. Hem de corregir alguns aspectes de l’últim partit, però anem amb il·lusió i amb moltes ganes de fer-ho bé”, explicava en la prèvia Sarabia, conscient que al davant s’hi trobaran un rival que posarà les coses molt difícils.

#SomTricolors