Skip to main content
CA
Primer Equip

A per la setmana perfecta

Prèvia vs Racing

No li està anant malament a l’Andorra aquesta setmana atapeïda de partits i, de moment, els dos primers els ha resolt amb dues victòries que l’han tornat a situar a la part alta de la taula. Els tricolors han ensenyat múscul i profunditat de plantilla, amb deu canvis en l’equip titular que va sortir a la Romareda respecte al que va aconseguir el triomf contra la Ponferradina a casa, i tornen a somriure després d'una petita ratxa de quatre partits sense vèncer.

El rival
Però cada partit és un mon i ara espera el Racing, un rival que ha anat creixent després d’un mal inici –suma set partits sense perdre, amb quatre empats consecutius– i que el passat dimarts va posar contra les cordes un dels equips capdavanters de la categoria, l’Alavés.

Més enllà de les ratxes actuals, tots dos equips tindran molt present també la darrera vegada que es van veure les cares. Va ser en un partit amb un context molt diferent, però que va deixar més bones sensacions als càntabres que no pas al conjunt tricolor. El 3-0 del mes de juny va permetre al Racing proclamar-se campió absolut de la Primera RFEF, però des d’aleshores tot ha canviat molt, a pesar que tots dos conjunts mantenen bloc i entrenador. Guillermo Fernández-Romo segueix dirigint el quadre càntabre, que a l’estiu va perdre dos homes de vital importància el curs passat com Pablo Torre i Soko, però que manté la columna vertebral i s’ha reforçat bé. Tot i això, té baixes importants com la de Juergen o la dels davanters Sekou Gassama i Cedric, autor de dos dels gols en el partit de fa cinc mesos.

#ParauladeMíster
“Al marge de resultats crec que estem en una línia molt bona i això volem seguir fent demà. Buscarem la victòria i, evidentment, necessitarem un gran nivell perquè ens enfrontem a un equip que fa moltes coses bé i porta temps sense perdre”.

“Ens coneixem bé i crec que el partit pot ser semblant al de l’any passat. Haurem d’estar a un gran nivell per aconseguir la victòria”.

“Seguim sent dos equips molt reconeixibles. Nosaltres fem coses molt semblants [a l’any passat], però crec que hem millorat amb les alternatives en atac: tenim més solucions, entenem millor les coses i tenim més recursos a l’hora de finalitzar”.

“M’espero un equip que basa la seva fortalesa en el rigor defensiu, en la solidaritat... potser a nivell de resultats no van començar bé, però al tenir la confiança amb el que fan i una idea tan marcada de l’any passat, que això és el que al final acaba donant fruits”.

Convocatòria
Com és habitual, Eder Sarabia té gairebé tota la plantilla disponible per enfrontar-se al Racing i haurà de descartar tres jugadors en la convocatòria final. La nota trista segueix sent Petxa, que quan ja tenia l’alta de la lesió que l’havia mantingut fora dels terrenys de joc més d’un mes, es va lesionar dels isquiotibials de l’altra cama.

#SomTricolors