Skip to main content
CA
Primer Equip

A l'equador de la lliga en una posició immillorable

Tot i que la primera volta encara no es pot donar per finalitzada a causa del munt de partits que encara hi ha ajornats, l'Andorra ja es troba a l'equador de la lliga després de l'empat del passat dissabte en la visita del Costa Brava. Els tricolors, que ocupen la tercera posició provisional –serà la quarta si l'Atlètic Balears puntua en un dels dos duels que té pendents–, tanquen, doncs, la primera part del campionat situats en la zona de promoció d'ascens i amb la sensació de la feina ben feta.

"Si mirem el balanç global, la primera volta és tremendament satisfactòria. Hem merescut guanyar la majoria de partits perquè hem sigut superiors als rivals en molts moments, però petits detalls fan que no tinguem 8 o 10 punts més", opinava el tècnic Eder Sarabia en la darrera roda de premsa, preguntat per la seva valoració de la primera volta. En total, els tricolors tanquen els primers 19 partits amb un balanç de 9 victòries, 5 empats i 5 derrotes, amb 30 gols a favor i 19 en contra.

"Crec que traiem molt bé la pilota, sotmetem els rivals, tenim alternatives amb diferents sistemes i variants segons el que ens proposi el rival... Juguem a camp contrari, hem fet bastants gols i en l'aspecte defensiu hem millorat bastant en situacions de defensa d'àrea. Però, a vegades, petites relaxacions i desconnexions ens costen cares", prosseguia Sarabia, satisfet amb l'actuació del seus homes però conscient que encara falta molt per millorar: "Tenim un model que es basa molt en l'atac, però això no ens pot debilitar. Hem de seguir millorant i afegir aquestes coses que ens estan traient punts".

#SomTricolors