CA
Primer Equip

Fora, no hi ha manera

L’Andorra segueix sense trobar la tecla a domicili i ha sumat una nova derrota al camp del Valladolid. Tot i això, els tricolors han fet un partit prou bo i han donat mostres de millora tot i la derrota final.

El problema és que tot just al minut 8, els tricolors s’han troba un gol per sota per culpa d’un potent llançament de falta directa de Joni Montiel. L’1-0 era una llosa, però tot i això l’Andorra ha mostrat personalitat davant un equipàs com el Valladolid, fent-se amb el control de la pilota i traslladant el joc a camp rival. Al minut 15, en una passada llarga, Iván Gil ha posat a prova John Víctor, mentre que l’ocasió més clara ha arribat a cinc minuts pel descans: en una falta lateral, entre el pal i el porter van salvar un xut a boca de canó de Scheidler i, en el rebuig, un defensa ha salvat el gol de Diego.

Quan semblava que al descans s’hi arribaria amb un desavantatge mínim, els castellans s’han trobat amb un segon gol, que ja seria definitiu, obra de Juric a la sortida d’un córner. Tot i el cop, però, l’Andorra ha sortit molt bé al segon temps i Lobete ha posat a prova John Víctor només començar. A partir d’aquí, els tricolors han gaudit dels seus millors minuts i només la falta d’encert en la passada final ha evitat que l’equip retallés distàncies i tornés a obrir el partit de bat a bat.

Però els minuts han anat passant i, tot i que el Valladolid no aconseguia sentenciar al contracop, l’Andorra tampoc ha estat capaç de retallar distàncies. De fet, ja en l’afegit ha gaudit d’una ocasió magnífica en un penal per mans però Scheidler l’ha xutat per sobre el travesser.