Skip to main content
CA
Primer Equip

A capgirar la dinàmica contra l'UCAM

El ritme no para i en aquesta categoria no hi ha setmanes de relaxació. Se succeixen rivals de màxima exigència cada setmana; la passada era l'Atlètic Balears i aquesta l'UCAM Murcia, un equip en plena forma després de dues victòries consecutives que l'han situat en la cinquena posició.

"Som conscients que ens enfrontem a un molt bon equip, que maneja molt bé diferents aspectes del joc. Son un equip vertical amb jugadors molt desequilibrants de mig del camp cap al davant, però que també té capacitat de tenir la pilota i fer-nos córrer", explicava en la prèvia Eder Sarabia, conscient que els tricolors no ho tindran fàcil contra un rival que viu un moment dolç, situat en la zona de promoció d'ascens.

Tot i els darrers resultats, però, el tècnic va voler mostrar-se tranquil i confiat en l'equip. "Normalment el futbol no acostuma a ser tan cruel com ho està sent amb nosaltres. Ens generen poc i ens fan bastants gols i nosaltres generem bastant però ens està faltant encert", reflexionava, convençut que aquest és el camí a seguir: "Crec que estem dominant moltes situacions del joc bé, però sí que és cert que a les àrees ens està faltant una miqueta d'encert, i aquestes son les accions més determinants. Estem treballant en això, però per mi el més important és el procés i la manera de fer i aquí estem molt a prop al que jo vull que sigui l'equip, així que hem de reforçar i entendre que el camí de la victòria el trobarem si seguim fent això."

Per al partit a La Condomina, l'equip viatja amb Marc Aguado, un cop complert per fi la sanció de quatre partits, mentre que Pedraza, Cañete i Guti s'han quedat a Andorra per lesió.

#SomTricolors