Skip to main content
CA
Partners

226ers seguirà un any més al costat del FC Andorra

Partners

El FC Andorra ha arribat a un acord amb 226ers per prolongar una temporada més la seva col·laboració. Així, la companyia de suplementació esportiva seguirà sent partner oficial de l’entitat tricolor.

La nutrició és un pilar fonamental en la fase de rendiment i la consecució de l’èxit esportiu i per a què els futbolistes treballin en les millors condicions i puguin rendir al màxim nivell, el FC Andorra compta amb la col·laboració de 226ERS, una empresa de suplementació que proveeix i patrocina a una gran quantitat d’esportistes d’elit.

Gràcies a l’acord entre les dues entitats, el primer equip podrà seguir comptant amb els materials de nutrició i suplementació necessaris per mantenir en una forma física òptima els seus jugadors durant el transcurs de la temporada.

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: “Per a què els futbolistes treballin en les condicions més òptimes i puguin rendir al màxim nivell, el FC Andorra necessita treballar amb els millors i 226ers és l’empresa líder en el sector de la nutrició i la suplementació esportiva. Estem encantats de seguir una temporada més al seu costat”.

#SomTricolors