Derrota al Nou Estadi

Ja en l’inici del partit, el conjunt grana ha disposat de la primera ocasió. Una centrada d’Amang la rematava Oliva obligant a Bañuz a lluir-se rebutjant la pilota sota pals. Amb el pas dels minuts, el duel s’igualava i la possessió de la pilota es disputava entre granes i tricolors. Amb tot, eren els granes que novament arribaven amb un xut de Brugué desviat.

Als disset minut però, arribava la primera ocasió dels tricolors. Una centrada de Pau Martínez la rematava Rai Marchan desviada. Poc més tard arribava el gol. Al minut 24, després d’una gran conducció de David Martín, el segovià trobava a l’espai Carlos Martínez que no desaprofitava l’ocasió per posar el primer gol al marcador amb un xut creuat. És el segon gol aquesta temporada de Carlos Martínez, després de marcar la setmana passada a Prada de Moles contra el FC Barcelona B. Amb el gol, els tricolors agafaven confiança fins els darrers minuts de la primera part, on una falta penjada per Riverola la rematava Enri desviada.

A la represa, quan passaven només tres minuts de la segona meitat, un xut sec des de la frontal de Rubén Bover feia pujar el segon gol tricolor a l’electrònic. Curiosament, és el segon gol del capità tricolor al Nou Estadi, ja que la temporada passada Bover també va marcar. Amb el segon gol tricolor, el conjunt grana pujava la pressió defensiva i al minut 57 Albarrán veia la vermella directa per una entrada al genoll sobre Martí Riverola. Malgrat el desavantatge, el conjunt grana no s’ha arronsat i al minut 72 Gerard Oliva retallava distàncies al marcador, aprofitant una sortida de Bañuz per picar la pilota al fons de la xarxa. Cinc minuts després, una centrada de Lasso la rematava Brugué al primer pal posant l’empat al marcador. Tot i l’empat, els tricolors es refeien amb una bona acció a la frontal. Ballarín passava a l’espai per la incorporació de Vilà, que retallava al porter i xutava al fons de la xarxa. El gol però, no pujava al marcador per què l’àrbitre assistent aixecava el banderí assenyalant fora de joc. Un cop dur per les aspiracions andorranes, ja que al minut 88 el Nàstic culminava la remuntada amb un gol de Quintanilla. El jugador grana es trobava un rebot dins de l’àrea petita i superava Bañuz. Ja en l’afegit, Brugué aprofitava una contra per tancar el marcador amb el definitiu 4-2.

Una derrota dura pel conjunt de Nacho Castro, que havia fet un gran partit a la primera meitat i veia com un Nàstic de Tarragona més encertat s’emportava els tres punts.

PARAULA DE MISTER

Declaracions del tècnic tricolor, Nacho Castro després del partit al Nou Estadi de Tarragona.