Remuntada del Filial per tornar al camí del triomf

El Filial va tornar al camí del triomf en un partit molt disputat i en el qual l'equip va mostrar caràcter per remuntar un marcador en contra amb un jugador menys. El debutant Agustín, amb dos gols, el de la victòria en el tram final, va ser el gran protagonista del matx, en una victòria molt lluitada de tot l'equip.

En un camp de molt reduïdes dimensions i amb un terreny de joc irregular, l'Andorra va sortir disposat a què passessin ben poques coses en el primer temps. El problema és que tot just al minut 10, en una de les primeres aproximacions del Coll de Nargó a la porteria de Gelako, els locals van obrir el marcador amb una centrada afortunada que es va enverinar i va deixar sense resposta el porter tricolor (10').

Remuntada amb deu

El gol en contra va descontrolar una mica el matx que, a sobre, encara es va complicar més al minut 24 quan Diogo va veure dues targetes grogues pràcticament seguides. El Filial havia d'afrontar gairebé 70 minuts amb un jugador menys, però no va canviar el seu pla: abans del descans, l'equip ho va provar a través de serveis de banda directament penjats a l'àrea i algun xut llunyà de Noam i Tozé.

A la represa, l'Andorra va sortir amb una marxa més i, en una pilota a l'esquena de la defensa, el debutant Agustín va fer l'empat. L'1-1 li va donar molta força al conjunt tricolor, que va créixer a partir del gol. Marc va marcar de falta directa però l'àrbitre va anul·lar el gol, si bé pocs minuts després, una bona pressió de Marc va acabar amb una passada enrere que va transformar Tozé, aquest cop sí, amb l'1-2 (64').

Quan millor estava l'equip, en una jugada aïllada els locals van tornar a empatar el marcador. Un servei de banda penjat a l'àrea es va convertir en el 2-2 que tornava a complicar les coses pel Filial en el tram final. Però l'equip no va abaixar els braços i, en el minut 87, en una ràpida transició, Tozé va canviar l'orientació cap a Marc, el lateral va centrar i, tot i que Fran no hi va arribar per un pel, Agustín va enviar la pilota al fons de la xarxa per donar al Filial un triomf important.