Els equips base del FC Andorra encaren tres dies frenètics on l’activitat esportiva es multiplicarà.

El Juvenil de Richard Imbernon començarà divendres el cap de setmana futbolístic, on anirà fins a Linyola per disputar el duel corresponent a la 2a jornada de lliga, un partit aplaçat on s’enfrontarà al CF Linyola que es troba 9è classificat amb 3 punts. El juvenil tricolor acabarà el cap de setmana jugant a casa diumenge a les 12h a Prada de Moles, on s’enfrontarà al Solsona, 14è classificat que acumula dos empats i dues derrotes.

Qui també començarà divendres és el FC Andorra B. El filial de Carlos Sánchez “Maño” rebrà al Bell-lloc a les 17h a Prada de Moles, un duel que es preveu assequible donat que l’equip tricolor és líder amb 19 punts i l’Athletic Club Bell-lloc penúltim amb només 1 punt sumat. El filial tricolor tancarà la jornada diumenge a les 17h també a Prada de Moles contra el CF Coll de Nargó, un equip que acumula dues victòries i un empat en aquest inici de lliga.

Pel que fa als més menuts, l’Infantil de Juan Marín afronta un partit important dissabte a les 16h, contra el CE Mig Segrià, actualment 3r classificat del grup 1 de la 2a catalana. El Cadet té jornada de descans després de guanyar 5-1 a Prada de Moles al CFJ Mollerussa B