Suspesa la competició indefinidament

El FC Andorra ha rebut el comunicat de la Real Federación Española de Fútbol on la Comissió Delegada de la RFEF ha decidit suspendre la competició de forma indefinida.

Des del Club s’entén aquesta decisió donat que les circumstàncies actuals fan inviable la pràctica del futbol dins la seva normalitat. Així mateix, el Club vol reiterar el compromís amb el Govern i les Autoritats Sanitàries per seguir les seves indicacions de prevenció de contagi del COVID-19.

El Director General del FC Andorra, Jaume Nogués, ha valorat el comunicat: “La decisió que ha comunicat la RFEF s’entén perfectament donada la situació. L’actualitat futbolística segueix sent igual que fa una setmana. És incerta per la situació, perquè el més important és evitar el contagi seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Per sort els jugadors es troben bé, seguint les indicacions dels entrenadors i treballant des de casa, mantenint la forma física de la millor forma possible.

Ara el més important és que el risc passi el més aviat possible i podem tornar a treballar amb normalitat.”

Finalment, des del FC Andorra volem agrair la tasca de totes les persones que treballen cada dia pel bé comú, lluitant per evitar el contagi del COVID-19.