Rubén Bover, tricolor fins al 2024

La direcció esportiva de l’FC Andorra anuncia l’ampliació de contracte de Rubén Bover per dues temporades més. Així, el migcampista balear seguirà vinculat a l’entitat tricolor fins l’estiu de 2024.

Bover és una de les peces angulars del projecte tricolor iniciat a finals de 2018 a 1a catalana. L’interior mallorquí va ser el primer en arribar juntament amb Ferran Tacón i des d’aleshores ha viscut en primera persona el meteòric ascens de l’equip des de 1a catalana fins a 1a RFEF, passant per la disputa del play-off d’ascens al futbol professional del maig passat.

En tot aquest temps, el ’21’, un dels quatre capitans de la plantilla, ha arribat a la xifra centenària de partits (en suma 103 ara) repartits entre 1a catalana, 2a divisió B i 1a RFEF, promoció d’ascens a 2a divisió, copa del rei, copa Catalunya i campionat de Catalunya amateur, i ha marcat 13 gols.

“Estic encantat de poder estar aquí un parell d’anys més”, explicava Bover, content per signar la renovació fins al 2024: “Sempre ho he dit: Andorra s’ha convertit ja en la meva segona casa”, confessava el migcampista, que un cop complerts els 100 partits espera seguir fent camí fins als 200.

#SomTricolors