Avantatges abonats

Gaudeix d’ofertes i descomptes exclusius als establiments tricolors amb el teu carnet d’abonat del FC Andorra.

20% descompte

Tots els abonats del FC Andorra gaudeixen d’un descompte del 20% amb el Directbus, presentant el carnet a les taquilles de l’Estació Nacional d’autobusos*. 

*Aquesta oferta no es vàlida per compres fetes a través d’internet ni a Sants Estació

5% descompte

Tots els abonats del FCA gaudeixen  d’un 5% de descompte en els àpats al restaurant K l’Irina, presentant el carnet al restaurant.

5% descompte

Tots els abonats del FCA gaudeixen d’un 5% de descompte en comandes superiors a 10€ al Telepizza, presentant el carnet a l’establiment.

10% descompte

Tots els abonats del FC Andorra gaudeixen d’un descompte del 10%, no acumulable, en tots els restaurants de la cadena hotelera Plaza, i un  10% de descompte en allotjament, sobre la millor tarifa del moment als Hotels Plaza.

Descompte

Tots els abonats del FC Andorra gaudeixen de 0.050€ de descompte per litre de carburant a les estacions de servei Shell, presentant el carnet d’abonat.

30% descompte

Tots els abonats del FC Andorra gaudeixen d’un 30% de descompte en les activitats d’hivern de RocRoi a Andorra. Per fer efectiu el descompte, els abonats han de registrar-se a la pàgina web de RocRoi i introduir el codi FCANDORRA a la cistella de la compra. 

Fes-te abonat del FC Andorra (2019/20)