Patrocinadors

Patrocinador Principal

L’abril de 2019, Morabanc s’uneix a l’ambiciós projecte del FC Andorra convertint-se en el patrocinador principal del club i ajudant l’equip a fer un salt qualitatiu a nivell esportiu i corporatiu.

Reconeguda per la prestigiosa revista The Banker com el millor banc d’Andorra l’any 2019, Morabanc és l’entitat financera més reconeguda del país i, durant els seus més de 80 anys d’història, ha contribuït al desenvolupament econòmic, social i mediambiental d’Andorra.

L’acord entre les dues entitats, permet sumar forces i recursos en el camí cap a l’objectiu comú de potenciar el creixement d’Andorra tant a dins com a fora de les nostres fronteres.

Patrocinador Premium

Durant el transcurs de la  temporada 19/20, el FC Andorra va arribar a un acord el Grup Pyréneés pel qual l’empresa andorrana es converteix en premium partner del club. 

Fundat en la dècada dels anys 30, Grup Pyréneés és una de les empreses amb més reconeixement del Principat i un dels principals actors en el creixement econòmic i comercial d’Andorra. 

Aquest acord referma la idea que el FC Andorra és un projecte d’un país sencer en el qual la col·laboració i el suport de les empreses andorranes té una importància capital en la consecució de l’èxit esportiu i social tant del club com del país.

Patrocinador oficial 

Des de la temporada 19/20, el FC Andorra ha comptat amb la col·laboració d’Anyós Park, el complex esportiu i hoteler referent del país. El suport del nostre oficial partner ha estat de vital importància per mantenir l’estat físic i reforçar l’esperit d’equip. 

Gràcies a la cessió de les seves instal·lacions esportives l’equip ha pogut seguir adequadament la preparació física que requereix aquesta categoria tan exigent, al mateix temps que ha reforçat la unió del vestuari. 

Patrocinador oficial 

Durant la temporada 19/20, el FC Andorra va arribar a un acord amb Estrella Damm pel qual, la prestigiosa marca de cervesa es converteix en patrocinador oficial de l’equip.

La col·laboració amb Estrella Damm, a més d’aportar un toc mediterrani al projecte, permet unir forces i créixer de la mà d’una de les empreses espanyoles més importants del sector.

Patrocinador Institucional

Tot projecte necessita una casa on establir els fonaments i el FC Andorra l’ha trobat a Encamp. El Comú d’Encamp ha acollit al club cedint-li les seves instal·lacions de Prada de Moles, on l’equip juga els seus partits com a local. 

La Institució va mostrar, des del primer moment, l’interès a oferir les seves instal·lacions al club i la seva predisposició a fer de Prada de Moles l’escenari dels èxits esportius de l’equip.

Patrocinador oficial 

Per aquesta nova etapa, el FC Andorra ha pogut comptar amb el suport d’una de les empreses amb més prestigi a nivell mundial.  Des de la temporada 2019/2020, Nike és  patrocinador oficial del club. 

Aquest acord ha permès a l’equip estar equipat amb la marca líder del sector tèxtil esportiu. La qualitat i la comoditat són dos elements essencials quan es tracta de les equipacions de joc, i gràcies a Nike, el FC Andorra té aquests dos aspectes coberts.

Col·laborador

Per aquesta temporada, el FC Andorra ha pogut comptar amb el suport de la companyia referent en el sector del transport. Durant els seus quaranta anys d’experiència en el sector, Autocars Nadal ha experimentat un creixement constant fins a consolidar-se com una de les empreses amb més reputació i història del país. 

El club ha dipositat  la seva confiança en Autocars Nadal amb qui  ha signat un acord de col·laboració pel qual l’empresa s’encarregarà dels desplaçaments de l’equip durant la temporada. A més, dit acord de col·laboració inclou la personalització i millora d’un autocar  amb l’escut i els colors del FC Andorra.

Col·laborador

Una bona nutrició i suplementació és bàsica per aconseguir l’èxit esportiu, per això el FC Andorra ha comptat amb la col·laboració de 226ERS , una empresa de nutrició i suplementació esportiva que proveeix i patrocina a una gran quantitat d’esportistes d’elit. 

Gràcies a l’acord entre les dues entitats, pel qual 226ERS es converteix en col·laboradors del club, el FC Andorra ha pogut comptar amb els  materials de nutrició i suplementació necessaris per mantenir una forma física òptima durant el transcurs de la temporada.

Supplier partner

Social partner

Ser responsables amb la societat andorrana es un aspecte fonamental per al FC Andorra. Per això dins del seu pla d’acció, el club col·labora activament amb Unicef duent a terme diferents iniciatives de caràcter benèfic. A més, el club llueix  el logo d’Unicef a la mànega de les seves equipacions de joc.

Social partner

El FC Andorra considera que  ha de ser un membre actiu de la societat andorrana contribuint al seu benestar i desenvolupament. És per això que dins del seu marc d’acció social coopera amb la Creu Roja Andorrana organitzant i participant en diferents actes solidaris.

Social partner

Durant la temporada 2019/2020, el FC Andorra ha col·laborat de manera activa amb un dels seus socials partners: Gol Solidari. 

L’associació sense ànims de lucre i el club han unit les seves forces en més d’una ocasió per tirar endavant diferents projectes que Gol Solidari ha organitzat de manera exitosa durant l’any. Per al FC Andorra és un orgull poder col·laborar amb associacions que fan tant per la societat andorrana. 

Social partner

En aquesta nova temporada el FC Andorra ha arribat a un acord amb l’empresa Global Performance. Aquesta s’encarregarà de total l’àrea de fisioteràpia i readaptació.

Global Performance és una empresa líder a Espanya relacionada amb el rendiment esportiu. Quan va sorgir l’oportunitat de poder realitzar aquests serveis en un club de l’entitat de l’Andorra no ho van dubtar i posaran tot el que estigui en les seves mans per treure el màxim rendiment de tots els jugadors.

Social partner

Per segon any consecutiu, GRUSEP és l’empresa encarregada de vetllar per la seguretat de l’equip i l’afició. 

L’empresa especialitzada en esdeveniments compta amb un personal qualificat per a serveis de seguretat privada i control d’accés. Així mateix, col·laborant conjuntament amb el departament de protocol del club, permeten donar un servei òptim durant el transcurs de la temporada.