El FC Andorra presenta la temporada del futbol formatiu

El passat dijous es va celebrar a la seu de MoraBanc una reunió informativa en la que es va presentar la temporada 2019/2020 dels equips de futbol base de l’entitat.

A la presentació van assistir els pares i mares dels nens que participaran en els tres equips de base: infantil, cadet i juvenil.

L’acte el va obrir el Director General de l’entitat Jaume Nogués, que va posar en relleu l’aposta que s’ha fet pel futbol formatiu, tant pels jugadors de base com pels membres de l’staff tècnic de cada equip, que s’encarregaran de vetllar pel bon funcionament de la temporada. El tècnic del primer equip Gabri García, i el seu capità Fede Bessone, van aprofitar l’acte per fer palès el seu compromís al llarg de tota la temporada amb els equips de futbol base, oferint una comunicació directe per ajudar en l’aspecte esportiu.

Seguidament el coordinador del futbol base, Richard Imbernon va exposar els objectius de treball durant la temporada, elements essencials com: aprendre a treballar en equip, conèixer el propi cos, comunicar-se amb els companys i cooperar durant la competició per aconseguir un objectiu comú. Un altre punt a destacar, que tots els ponents van voler posar en valor és el respecte des de la grada. El FC Andorra vol ser exemplar amb el fairplay i la tolerància a la graderia, fent que la transmissió de valors esportius als nens de la base comenci des dels mateixos pares i mares, on aquests mostrin una actitud respectuosa amb els jugadors, l’àrbitre i als altres assistents.

Per acabar, els presents van poder fer un torn obert de preguntes, on es van tractar totes les qüestions referides al funcionament de la temporada i tots els punts d’interès.