El FC Andorra organitza el concurs “Sant Jordi Tricolor”

El FC Andorra organitza el concurs de punts de llibre “Sant Jordi Tricolor”. Amb l’objectiu de fer participar petits i grans durant aquests dies de confinament, el club ha decidit organitzar aquest concurs per fer front a una diada de Sant Jordi que es veurà posposada per les mesures de prevenció sanitàries.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a un sector que es veurà greument afectat per la situació global, el FC Andorra vol estimular la creativitat dels aficionats amb un concurs de punts de llibre que tindrà com a fil conductor els colors blau, groc i vermell, lluïts a la samarreta del FC Andorra des del 1948.

El concurs de punts de llibre tindrà diferents categories: de 4 a 8 anys, de 9 a 11 anys, de 12 a 15 anys i una per a majors de 16 anys. Hi haurà dos premis per categoria que aniran des d’equipacions senceres del FC Andorra 19/20 fins a pilotes, abonaments per la temporada 20/21 i bufandes tricolors. A més, el FC Andorra imprimirà 500 unitats dels punts de llibre guanyadors de cada categoria i les distribuirà per les biblioteques i les llibreries d’Andorra, de regal per cada llibre venut.

Les condicions del concurs són les següents:

  • Els dibuixos han de ser originals.
  • Amb una mida de 20×6 cm.
  • Hi hauran d’aparèixer els tres colors de la bandera andorrana: blau, groc i vermell.

Cada participant podrà presentar 1 punt de llibre i s’haurà de fer arribar a l’adreça de correu electrònic info@fcandorra.com en format digital (escanejat o en foto) especificant el nom i cognom, l’edat, adreça i el telèfon de contacte.

El jurat del concurs estarà format per 2 representants del FC Andorra, 1 professor d’arts plàstiques i 1 il·lustrador, que tindran en compte els criteris de: qualitat, originalitat i la referència tricolor a la il·lustració. Les il·lustracions premiades es faran públiques en els canals de comunicació del club el dia 23 de juny a partir de les 9:00h.