El FC Andorra es prepararà amb 226ERS

El FC Andorra i 226ERS presenten un acord de col·laboració a través del qual la marca de nutrició i suplementació espanyola treballa amb el club andorrà proporcionant als seus futbolistes els productes naturals i de màxima qualitat necessaris per a la millor preparació i recuperació de l’equip durant els entrenaments.

Amb aquest acord el FC Andorra dona la ma a 226ERS, una jove companyia de capital 100% nacional espanyol i radicada a Alcoy (Alacant), que compta amb valors amb els quals se sent identificat el club Tricolor. L’ambició, la superació i la lluita pels somnis són un objectiu comú que acompanya, dia a dia, ambdós projectes.

La marca de nutrició 226ERS subministra al primer equip del FC Andorra productes de ràpida absorció, sense gluten, aptes per a vegans, no modificats genèticament, sense sucres afegits i evitant l’oli de palma, per a una millor sostenibilitat ecològica. D’aquesta forma el FC Andorra, que milita a la Segona divisió B, vol assegurar la millor preparació possible pels seus jugadors i que segueixin mantenint un estat de forma òptim.