El FC Andorra busca retrobar-se amb la victòria a Prada de Moles

El FC Andorra rebrà demà a les 16h a Prada de Moles al Club Gimnàstic de Tarragona, quinzè classificat amb 22 punts, que acumula tres jornades sense conèixer la derrota a la lliga. Els tarragonins han patit en aquest inici de competició molts alts i baixos, amb canvi d’entrenador inclòs, però sembla haver tocat la tecla per tornar a ser l’equip perillós que tothom destacava a l’inici de lliga. Els andorrans, per la seva banda, busquen retrobar sensacions després dels dos últims partits on la victòria els va donar l’esquena. El primer pas per aconseguir-ho és recordar les sensacions del partit d’anada, on els tricolors van aconseguir una victòria contundent per 0-3 (Gols de Mussa JR, Àlex Pachón i Rubén Bover). Aquell partit, just a l’inici de competició, va ser el preludi d’un ascens fulgurant amb 12 jornades sense conèixer la derrota per part dels homes de Gabri García a la Segona B, enfrontant-se a rivals tant complicats com el FC Barcelona B i l’Hércules CF.

Ja a la jornada 22 de lliga, el FC Andorra arriba al partit amb l’única baixa d’Ernest Forgas en una setmana de preparació complicada degut a la climatologia, donat que el Camp de Prada de Moles va quedar cobert de neu. Després de les tasques de neteja l’equip s’ha pogut entrenar amb normalitat per preparar el duel de demà a la tarda.

PARAULA DE MÍSTER

El tècnic tricolor, Gabri García, ha sortit a roda de premsa valorant el partit de demà confiat en les possibilitats de l’equip: “Demà ens enfrontem a un rival difícil i d’entitat, però tant debò es repeteixi el mateix resultat que a l’anada. Han passat moltes jornades i les circumstàncies han canviat, principalment perquè a la jornada 3 érem una novetat i ara els equips ens tenen més ben estudiats”.