Adrià Vilanova, tricolor fins al 2024

La direcció esportiva de l’FC Andorra anuncia l’ampliació de contracte d’Adrià Vilanova per dues temporades més. Així, el defensa central barceloní seguirà vinculat a l’entitat tricolor fins l’estiu de 2024.

Vilanova és un dels quatre supervivents de l’equip que va viure el meteòric ascens des de 1a catalana. Arribat a Andorra a finals de 2018 procedent del Mallorca B, des d’aleshores ha jugat 83 partits entre la 1a catalana, 2a divisió B i 1a RFEF, promoció d’ascens a 2a divisió, copa del rei, copa Catalunya i campionat de Catalunya amateur, i ha marcat 6 gols, el darrer dels quals fa una setmana contra el Celta.

“Estic molt content i espero viure molts èxits aquí a l’Andorra. La meva intenció sempre ha estat quedar-me aquí perquè des de que vaig arribar a 1a catalana sempre hi he estat molt feliç i tinc moltes ganes d’acabar aconseguint tots els objectius que es marca el club”, explicava el defensa de 24 anys, que confessa una “gran estima pel club pel fet d’arribar-hi amb l’equip a 1a catalana”.

#SomTricolors